Saturday, May 30, 2015

Posted by Mony on 1:23 AM 2 comments
ما اتأخرتش أهه
;)

انا مش النوع الي اقتنع بوصف اكلة غريبة غير لما ادوقها الاول
اخت جوزي كانت عاملة صينية بطاطس بالبيض و الجبنة و دوقتهالي
بس كانت روووعة



جميلة جدا
اول ماشفتها بصراحة قلت ممممممم
نظام اكل صحي بأه و وبيض و انا مابحبش ريحته و لبن اللي اساسا مابشربوش
وفعلا ركنتها


بس اليوم ده للحظ السعيد ماكنتش عاملة اكل
و الجوع قرص عليا
و طبعا الجوع كافر
قلت اما اشوف البطاطس ام بيض ديه عاملة ازاي
بدوق اول قطعة و انا متوجسة خيفة
و اذ بي أفوجأ ان الطعم فعلا جميل
جميل جدا
تخيلوا المشهد كده اول قطمة بحرص شديد و تاني قطمة اسرع شوية و بعدين الطبق خلص في دقيقة


جعتوا و ريقكم سال و لا لسة
:)

ادخل على الطريقة بأه بسرعة علشان المرحلة ديه خطر عليكم 

:)
بطاطس مقطعة شرائح اتخن من الشيبس
(الضعف تقريبا)
نصف كيلو لبن
بيضتين
ربع كيلو جبن رومي مبشور
بصل مقطع مكعبات صغننة
فلفل أخضر مكعبات صغننة لو حامي يبقى احسن
ملح و فلفل

نبدأ بأه بسم الله
نبدأ الاول نسخن الفرن قبل ما نبدأ
هنحط شرائح البطاطس في شوية ماية و ملح خفيف و نديهم غلوة على النار
ربع سوا كده :)
و البصل و الفلفل المكعبات نرش عليهم ملح و فلفل و نفركهم كويس مع بعض
و نضرب البيض و اللبن في الخلاط مع بعض عليهم شوية ملح و فلفل
و نجيب صينية و نبدأ نرش في قعرها نص كمية البصل و الفلفل اللي عندنا
و بعدين نرص عليهم البطاطس
و تاني بصل و فلفل و عليهم نص كمية من الجبن الرومي المبشور
و تاني بطاطس
و بعدين باقي الجبن الرومي
و في الاخر نحط اللبن بالبيض
و ندخلهم في الفرن لحد ما ياخد لون حلو
تبقى كدة استوت و بقت تمام

و بألف هنا

;)

على فكرة
ممكن جدا تحطي لحمة مفرومة متعصجة في النص 
ممكن شرايح بسطرمة
ممكن سوسيس او لانتشون

الاكيل و ليه ذوق في الاكل هيعرف يتصرف
;)


**
طبعا مش محتاجة اقول لكم ان ديه مش صوري
بس اوعدكم بنفس النتيجة

2 comments:

دينا مسعد said...

جميلة ومغذية

Mony said...

دينا مسعد
احب أعرف رأيك بعد التجربة
:)