Tuesday, October 7, 2008

Posted by Mony on 2:53 PM 8 comments


انا نزلت الطريقة ديه بعد طريقة المايونيز مباشرة علشان مرتبطين ببعض



التومية سهلة خالص





بنجيب كوباية زبادي

(نسلة مثلا)



و نحط عليه معلقتين كبار مايونيز

(من اللي لسة عملينه طبعا)



و عليهم ملعقة صغيرة مستردة





و فصين توم مهروسين عليهم ملح و كمون
و نقلب كويس مع بعض



و في الاخر خالص

نحط ملعقة زيت زيتون
و نقلب


بس خلاص



طعمها فعلا مش معقول



و الله كل اللي داقها فعلا اعجب بيها اوييي
Categories:

8 comments:

starlight said...

السلام عليكم يا قمر انا لسة دلوقتى بس اكتشفت البلوجر الجميل دة بجد بلوجر رائع بصى ياسيتى انا حقولك بقى على سر التومية واللى بيخليها احلى من المطاعم بكتير واصلا مفيش مقارنة السر بقى انك بتجيبى مايونيز وضيفى علية مية توم مش التوم نفسة وملح وكريم لبانى وهو دة السر الكريم اللبانى والطريقة دى جبتها من كتاب انجليزى عندى وجربيها فعلا تحفة واحسن من الجاهز بكتير

Om HAGAR said...

على فكرة يا موني أنا جربت الثومية دي مع تغيير بسيط جداً جداً ألا و هو اني شيلت المسطردة من الوصفة و باقي الحاجات كلها وفقاً لوصفتك بالضبط و بصراحة طلعت تماااام

تسلم ايديكي يا حبيبتي و بقيت مشهورة بيها كمان

mony said...

starlight

طريقة جميلة و تستاهل تتجرب
بس ازاي اجيب ماية الثوم ديه
انا بطلع ماية البصل بالعافية
امال هجيب ماية الثوم ازاي


مستنية ردك
و بعتذر عن التأخير في الرد

mony said...

Om HAGAR

اين انت يا قمرايا
و كيف حالك انت و هاجر العسولة

طيب خير و الله انت جربتيها
بس حطي عليها المستردة هتلاقي طعم احلي كمان
لانها فيها بهارات و بتدي الون نفسه اللي في المطاعم

نورتيني يا جميلة
و وحشتيني

Anonymous said...

بصى يا قمر بالنسبة لمية التوم تكونى فارمة توم وتحطية فى مصفة زى مصفة الشاى وتضغطى علية بالملعقة ان شاء الله حتلاقى بينزل منة مية التوم انا والدتى بتفرم التوم وتحفظة فى الفريزر ولما بتحتاج منة بتاخد شوية فى برطمان زجاج وتخلى البرطمان فى الثلاجة وهو دة اللى انا باخد منة مية التوم

Anonymous said...

السلام عليكم بجد ميرسى على الوصفات الهايله دى وربنا يوفقك

Anonymous said...

كل أكلاتك تحفة بجد

Mony said...

Anonymous

:))
ربنا يكرمكم و يجازيكم كل خير على كلامكم الجميل
:))