ناس كتير سألتني علي سلطة الكول سلو
.
و ماكنش فيه فرصة انزلها
.
و بمناسبة العيد قلت اقول علي كام صنف كده علشان لو في عزومة ولا حاجة
.
.
.
.
نجيب كرنب سلطة
(مهم انه يكون الكرنب الابيض الصغير بتاع السلطة علشان الكرنب العادي بيكون فيه شوية مرارة)
و نقطعه شرائح رفيعة خااالص
.
و نبشر علية جزر
.
بحيث لما نقلب مع الكرنب يكون متجانس
.
و بعدين نحط تقريبا 3 او اربع ملاعق كبار سكر
(طبعا السكر علي حسب الرغبة)
.
و نحط برطمان مايونيز
(مش الكبير)
.
و نقلب كويس
.
لغاية ما يتجانس مع كل الخليط
(بس يكون ثقيل شوي صغيرين)
.
و بعدين نحط نصف البرطمان لبن
(علشان نخفف بيه المايونيز)
.
و نحطه علي الخليط
.
و نقلب كويس حتي التجانس التام
.
و نسيبها شوي كتير في الثلاجة
(ساعتين مثلا)
.
علي فكرة الكول سلو ده ممكن يستحمل يقعد في التلاجة مدة اسبوع كامل
.
و بالهنا و الشفا
2 comments :
فيه طريقة ظريفة بدل اللبن وكل المايونيز ده ممكن نحط كوب لبنة ونصف كوب مايونيز وتطلع تحفة.
محمد سويلم
ممكن نجربها برضه مافيش مانع
:)
Post a Comment