Pages

Pages - Menu

Wednesday, October 12, 2011

الطرب

بما اننا داخلين على موسم الأضاحي

نبدأ نجرب بأه الوصفات الخاصة باللحم الضانى و مشتقاته

هنعمل انهردة ال" طرب"

الطرب ده اساسي فيه المناديل الضاني

لو حتذبحوا في العيد وصي الجزار يطلعهولك على جنب
او اشتريه من الجزار عادي
و قطعيه زي ما بنقطع الكرنب (مستطيلات) و شيليه

و بنجيب لحمة مفرومة عادية و نحط عليها بصل مبشور مصفى من الماية بتاعته(نصفي كويييييس)
و نحط عليه ملح و فلفل و ممكن كمان كبابة صيني مطحونة بتدي طعم رائع

و نقلب اللحم المفروم مع كل الكلام ده
و نبدأ نحشي المناديل اللي جهزناها قبل كده و قطعناها
نصبع اللحم المفروم حاجة اكبر من شكل الكفتة حاجة بسيطة

 
و نرصها في صينية