السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
عاملين انهردة الحلو
**تشييييز كييييك بجيلي الفراولة**
طبعا ممكن بنفس الطريقة نحط التوبنج أي حاجة احنا عايزينها
هقولكم ازاي في الاخر
أهمممممم حاجة في التشيز كيك الصينية تكون بقاعدة متحركة
علشان تعرفي تغرفيها و تقدميها من غير ماتبوظ منك
علشان تعرفي تغرفيها و تقدميها من غير ماتبوظ منك
المهم المقادير
لقاعدة البسكوت:
1 و نص باكيت بسكويت
(انا جيبت داناش الاخضر علشان ريحته و طعمه حلوين)
(انا جيبت داناش الاخضر علشان ريحته و طعمه حلوين)
نص كوب زبدة
نطحن البسكوت مع الزبدة
و نرصها طبقة في قعر الصينية و نضغط عليها خالص و نساويها تماما بإيدينا
و نرصها طبقة في قعر الصينية و نضغط عليها خالص و نساويها تماما بإيدينا
و نحضر خلطة الجبنة اللي بتبقى في النص:
4 مثلثات جبن لافاشكيري
(و ممكن كيري أو أي جبن مطبوخ تاني طري)
ملعقة كبيرة دقيق
(اللي بناكل بيها مش الغرف)
2 كوب الا ربع لبن
(يعني كوب و ثلاث أرباع)
نصف كوب سكر
بيضة