Pages

Pages - Menu

Sunday, June 13, 2010

كفتة الحاتي

بمانسبة الصيف و اننا مش بنحب نقف في المطبخ علشان الحر



قلت اقول لكم على حاجة أتعلمتها من شيف شربيني ربنا يجازيه خير



كان عمل كفتة الحاتي بطريقة بسيييطة جدا





نصف كيلو لحم مفروم

بصلاية وسط مبشورة

ملعقة كبيرة لية ضاني مبشورة

(ممكن الاستغناء عن اللية مافيش مشاكل)

ملح و فلفل



البصلاية المبشورة نحط عليها ملح و فلفل و نعصرها و نطلع الماية بتاعتها و نركنها على جنب





و التفل (البصل المعصور) نحطه على اللحم المفروم و اللية و نقلب كويس اوي



نجيب العصير البصل اللي طلع و نبشر عليه طمطماية صغننة أوي

(يستحسن نص طماطماية صغننة)



و فلفل أخضر مبشور
(قرن فلفل صغنن)