tag:blogger.com,1999:blog-1802548867798061482.post4117721192827936485..comments2024-03-23T05:44:43.371-07:00Comments on مطبخ مدام/سلاموني: عيش الصاجMonyhttp://www.blogger.com/profile/07011195003459291686noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1802548867798061482.post-46490032321188597172015-03-08T10:42:49.689-07:002015-03-08T10:42:49.689-07:00أهلا بيكي :)
يا فندم ده بعض ما عندكم
كلنا بنجعد ن...أهلا بيكي :)<br /><br />يا فندم ده بعض ما عندكم<br />كلنا بنجعد نجرب في الحاجة مليون سنة لحد ما تظبط<br /><br />نورتينا ;)Monyhttps://www.blogger.com/profile/07011195003459291686noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1802548867798061482.post-61574783604114771702015-03-08T07:20:45.596-07:002015-03-08T07:20:45.596-07:00شكرا ع الوصفة حبيبتى انا كنت فاكرة انى شيفة بس جن...شكرا ع الوصفة حبيبتى انا كنت فاكرة انى شيفة بس جنبك بقا ولا حاجة ربنا يكرمك<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1802548867798061482.post-89602040101592312622011-10-13T04:20:50.504-07:002011-10-13T04:20:50.504-07:00عائشة
أهلا أهلا بيكي
اشربي براحتك خااالص
:)
ماين...عائشة<br /><br />أهلا أهلا بيكي<br />اشربي براحتك خااالص<br />:)<br /><br />ماينفعش نحط القشطة بديل للزبادي ممكن لبن رايب انما القشطة ديه سكة تانية خاااالص<br /><br />و الزبادي بتديها طراوة و طعم ناعم و جميل حتى لو شيلتيها في الفريزر <br />تطلعيها بس شوية تفك و ترجع تاني طرية كأنها طازةMonyhttps://www.blogger.com/profile/07011195003459291686noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1802548867798061482.post-40701094571530947192011-10-13T03:29:22.042-07:002011-10-13T03:29:22.042-07:00يااااااااااااااااااااه زى ماون عطشان وشربت ههههههه...يااااااااااااااااااااه زى ماون عطشان وشربت ههههههههههههه <br /><br />بجد كنت بدور على الطريقة من زمان ونفسى فيها اوى بس انا بحب الحاجات الدسمة واتبسطت لما لاقيت طريقتك فيها لبن مش ماية عشان كمان تغذى العيال المسمومة دى هههههههههه<br /><br />بس عايزة اعرف ايه لازمة الزبادى انا عارفة انها بتديله طراوة بس ممكن استغنى عن معلقتين الزبادى واحط بدالهم معلقتين قشطة ينفع ولا ابطل افتى واعملها بالزبادى وخلاص هههههههههههعائشةhttps://www.blogger.com/profile/07849787508087771701noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1802548867798061482.post-52865646520978092562009-09-01T06:53:45.761-07:002009-09-01T06:53:45.761-07:00shaimaa
لا تقلقي يا جميل الصينية عندي زي الفل ول...shaimaa <br /><br />لا تقلقي يا جميل الصينية عندي زي الفل ولا اي حاجة فيها<br /><br />وممكن طبعا تعملي الكمية اللي انت عايزاها و تشيلي في الفريزر بس يكون لسة سخن علشان لما تطلعيه من الفريزر و تسخنية يكون في نفس الحالة اللي دخل بيهاMonyhttps://www.blogger.com/profile/07011195003459291686noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1802548867798061482.post-82286936049227620892009-08-30T11:51:14.666-07:002009-08-30T11:51:14.666-07:00شكرا علي الوصفة
بس بجد الصينية مش بتتحروق و لا حاج...شكرا علي الوصفة<br />بس بجد الصينية مش بتتحروق و لا حاجة؟؟<br /><br />و هل ممكن اعمل كمية و اشيلها في الفريزر و يعاد تسخينها عند الاحتياج و لا مش بينفع في النوع دة؟؟؟؟shaimaanoreply@blogger.com